Youtube: Tomu och Yumi – Vilka är dem?

Tomu och yumi

Tomu och Yumi har en mängd videor att välja mellan på YouTube. Varje dag gör de uppfinningsrika hjältarna sig skyldiga till nya problem. Det är möjligt för vad som helst att hända! Det är väldigt roligt. Det är väldigt roligt.

De finns överallt i Roblox. Bloxburg är platsen för den här berättelsen. Vem kommer att gå segrande ur Roblox byggtävling? Är Tomu en expert eller en nybörjare?

Ibland umgås de i varandras hus. Zombies av stor fara har anlänt. Det är inte alls bra! Det är en farlig situation. De lyckas dock alltid klara av det.

De äter en mängd olika bisarra och motbjudande måltider. Vilket skämt! Det är bara naturligt att de spelar varandra spratt. Deras hund är alltid ivrig att se vad de har att erbjuda. Det skadar inte att prova några av dessa upptåg.

I Roblox finns Tomu och Yumi, två videospelskaraktärer.

I Roblox finns Tomu och Yumi, två videospelskaraktärer.

Är din dag över? Med Tomu och Yumi kommer du att kunna ha lite kul. Följ med dem till Roblox på en skattjakt! De kanske måste ta sig igenom en ostlabyrint som vaktas av en stor råtta för att komma dit.

Onda krafter tillhör spelmästaren. Att sikta mot Bloxburgs styre är hans mål. Det är dags för Yumi och Tomu att möta varandra. Hjälp! De kan komma undan med det. Har de en plan?

De har tur som har så många goda vänner som Jeff och Sonic att luta sig mot när tiderna är svåra. För att besegra Game Master måste de samarbeta. Det är en enorm utmaning. Tomu har också sina brister.

Team Yumi och Team Tomu tar sig an både de onda människorna och skurkarna. De är de personer som du har gjort på internet och som du betraktar som kompisar.

Med Yumi och Tomu kan du experimentera med nya sätt att äta.

Du kommer ibland att stöta på dem i köket i deras hus. Godismat sätts på prov för att se om den är bättre än riktig mat. Vad ska jag göra enligt din åsikt? Vilka pizzabredningar är de mest bisarra? Vi blev utmanade av flera av våra vänner att tävla i en tävling i pizzaservering.

Bjud in dina kompisar att delta för att ha roligt. Överväg att genomföra ett av Tomu och Yumis förslag. Tänk till exempel på skillnaden mellan varm och kall mat. Du lagar samma maträtt två gånger. Den är varm och den är iskall på en gång.

Vid bordet har två av dina kompisar varsin tallrik med mat. Eftersom du har placerat en skål ovanpå deras tallrikar kan de inte se vad som finns på tallriken. I skålen upptäcker kompis 1 uppvärmda chips. Mmm, vad gott! När kompis 2 lyfter på skålen upptäcker han dock att pommes fritesen är kalla.

Jag är nyfiken på hur kalla pommes frites smakar. Man vet aldrig vad man hittar. Är det verkligen så illa som du tror? Utmana varandra i en konstig matprovsutmaning och se vem som vinner. Precis som våra YouTubers har vi kommit på nya sätt att underhålla oss själva.

De riktiga huskamraterna Yumi och Tomu

Parets äventyr började efter deras semester i Japan 2015, då de lärde sig språket. Tom och Jenny är deras riktiga namn. Tom kom på namnet Tomu, medan Jenny kom på namnet Yumi, för deras respektive karaktärer. I spelvärlden var detta namnen på deras karaktärer. De har en stor följarskara på YouTube tack vare sina olika kanaler. Majoriteten av dem är barn.

Deras hund Hina följer med dem hemifrån. Och de arbetar alltid på nya videor också. För det mesta filmar de filmerna i pandahuset tillsammans med sina vänner. Pandans herrgård har hemliga ingångar till andra planeter. Och du, de är ofta beroende av din hjälp.

Låt Yumis buskisar sköta snacket. Tomu har en motvilja mot spindlar. De åttabenta djuren är naturligtvis inte immuna mot Yumis upptåg. Du kan följa Yumis exempel och hjälpa en vän som bara är lindrigt livrädd för spindlar. Så länge det görs på ett respektfullt sätt!

Tomu och Yumis värld väntar på att du och din lilla unge ska utforska den tillsammans.

Resurser på nätet är lättillgängliga för dagens barn. Som du kanske har gissat är inte allt material som dyker upp lämpligt för barn. Andra frågor och bekymmer för unga kan väckas av vissa av de händelser som äger rum. Sök upp Tomu och Yumi på YouTube om du vill tillbringa lite tid med en ung människa i närheten i en trevlig och säker miljö. De har en enkel utgångspunkt: med hjälp av alla sina sinnen och en smittsam känsla av förundran ger de sig ut för att upptäcka världen.

Ha roligt och utforska lekens värld tillsammans med din unge. I själva verket är detta mycket roligt. Tillsammans kan du och dina vänner skapa hem i Bloxburg, där ni kan ge er ut på fantastiska äventyr och ta er an den ondskefulla spelmästaren. Det är lätt att fördriva tiden genom att titta på videor med Tomus skämt eller Yumis roliga utmaningar. Det är möjligt att du får idéer till dina egna upptåg.

Börja med en bok för att lära dig mer om vad ungdomar verkligen gör när de spelar Roblox eller “tittar på YouTube”. Spelmästaren har en bok som heter Yumi & Tomu i sin ägo. Maria Frensborg är författaren som samarbetade med de två vännerna för att skriva boken. Bokens konstverk har skapats av Gustav Lord. Hjälp de två hjältarna att ta sig ur faran genom att läsa romanen tillsammans.

Om du har svårt att hitta födelsedags- eller julklappar till barnen är kläder från Tomu och Yumi ett bra alternativ.

Tillsammans med Tomu och Yumi ger vi oss ut på en resa.

Finns det något problem i skolan som jag bör känna till? Har du någonsin snubblat och ramlat ner från djungelgymnastiken i skolan? Hur är det med dina föräldrars humör? Är ni deprimerade och ensamma eller är ni bara irriterade? Då kan du vara säker på att Tomu och Yumi inte kommer att göra dig besviken.

Du kommer inte att behöva vänta länge på att bli lycklig igen efter att du har gått in i deras underbara värld. Det finns upptåg, utmaningar och fantastiska äventyr att uppleva. I rymden förångas tristess som en fis.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla