Så skickade vi blommor i sista minuten!

En bild på en blombukett

Vaknade upp en morgon förra veckan med en klump i magen, jag hade glömt bort min mammas födelsedag.

Jag hittade en bra hemsida via en snabbsökning och beställde en av deras födelsedagsblommor en stor violett bukett med vita inslag som var jättefin och det bästa var att jag kunde välja leverans samma dag! Något som många inte tänkt på är att man också kan köpa fina blommor hos Ikea!

Blombudet

Blomkillen som lämnade av buketten var supertrevlig och hälsade grattis på födelsedagen från mig. Han hade väl läst på kortet förmodligen. Jag tyckte i alla fall att det var det lilla extra som gjorde hela grejen så mycket mer värd.

Fick ett samtal direkt från mamma som skickade bilder och visade den fina buketten som såg precis ut som på bilden. Det följde med en liten instruktion om hur man håller buketten vid liv så länge som möjligt, vi får se hur länge hon lyckas med det!

Stort urval på presenter att skicka med blombudet

Stort urval på presenter att skicka med blombudet

Jag såg att det fanns massor av presenter man kunde välja till själva buketten, jag valde en fin delikatesskorg som såg prisvärd ut. Korgen var väl OK men tyckte inte riktigt den var prisvärd i slutändan när man fick se den själv.

Men man ju säga att man vaknade upp på morgonen med en klump och fick den här lösningen levererad samma dag. Helt enkelt underbart! Att skicka blommor är verkligen en bra födelsedags present!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla